Forskøn dig selv med nogle flotte negle

Hvis du trænger til, at der skal ske noget nyt med dit udseende, kan en forskønnelse af dine negle være en fantastisk løsning. Selve behandlingen tager ikke lang tid, og når den er slut, vil det løfte hele dit udseende, selvom der egentlig er tale om en mindre del af din krop.

Du har selv mulighed for at vælge, om du vil have forstærket og forlænget din naturlige negl med gelé. Du har også mulighed for at vælge at få lakeret din egen negl med det populære og anerkendte Gellak. Klik her, hvis du vil læse mere om dine muligheder for flottere hænder.

Dekorér dine negle med Gellak

Hvis du gerne vil have lakeret din egen negl, kan du med fordel vælge Gellak til formålet. Det er en form for lak, der kombinerer både gelé og neglelak. Resultatet er en fantastisk lak, der går ind og beskytter din naturlige negl. Derudover holder lakken også i mindst 14 dage, hvis du overholder de anvisninger, som din skønhedstekniker giver dig.

Du kan vælge blandt alle regnbuens farver, når du gerne vil dekorere din negl med Gellak. Lakken kommer nemlig i alle mulige farver. Hvis du gerne vil have et flot mønster eller et specielt design, er der også rig mulighed for dette med Gellak. Det kræver blot, at din skønhedstekniker har evnerne til at udføre disse.

Få stærke og lange negle med gelé

Måske har du ikke selv særligt lange eller stærke negle. I så fald kan du vælge at både forstærke og forlænge dem med gelé. Gelen bliver lagt oven på din negl, herefter kan du selv vælge hvilken længde og form, din negl skal have. Når først din negl er blevet opbygget, kan du også vælge at dekorere den med Gellak. På den måde kan du lige præcis den farve og form på din negl, som du gerne vil.

Gelénegle holder i op til 2-3 uger. Herefter bør du få lagt et nyt lag gelé oven på dem, hvis du gerne vil have, at de stadig skal være pæne og ensartede. Det kan også være en god lejlighed til at afprøve en ny farve Gellak.

Hvis du har en uvane med at bide negle

Rigtigt mange mennesker har en uvane med at bide deres negle. Hvis du er én af dem, og du gerne vil stoppe, kan det være en god idé at få en gelébehandling.