Ølgaver direkte til døren

Føler du dig uinspireret med gaveideer? Leder du efter en sjov, kreativ og personlig gave til dine nærmeste? Der findes ikke noget bedre, end at levere den helt rigtige personliggjorte gave til ens nærmeste, og se glæden i deres øjne, når de pakker gaven op. Selvom det er fedt nok at modtage 500 kroner på et gavekort eller en pakke slidstærke tennissokker, så er det uundgåeligt mere spændende, at modtage en gave, som der virkelig er lagt noget tanke bag.

Vil du gerne optimere dit gavegame? Hvorfor ikke sammensætte en helt unik ølgave, som med sikkerhed vil glæde hos enhver ølelsker!

Gør dig umage med ølgaver

Flotte og spændende ølgaver kan gives til hvem som helst! Du behøver hverken tænke på tøjstørrelser, farver eller byttemærker, når du køber en ølgave, da denne gave passer til alle ølelskere. På Umage Øl finder du et spændende udvalg af både danske og udenlandske øl, som kan sammensættes til en lækker kreativ pakke. Er du til IPA? En god mørk Stout? Eller måske vil du prøve dig af med en udenlandsk variant? Du kan få det hele samlet i én overraskende ølgave.

Pakkerne er sammensat af nøje udvalgte specialøl, som er brygget med kvalitet og god smag i fokus. Du kan købe en allerede sammensat pakke eller sammensætte din egen unikke pakke med dine favorit øl. Der er noget helt særligt ved at modtage en æstetisk gavepakke med lækre kvalitetsøl, som familien eller vennerne kan samles om og smage på. På den måde bliver pakken ikke kun en materiel gave, men en hel begivenhed i sig selv.

Meget mere end bare øl

Hos Umage øl finder du et bredt udvalg af øl fra mange forskellige mikrobryggerier. Øllene findes ikke i traditionelle supermarkederne, derfor er du garanteret en hel unik gave, med øl, som den heldige gavemodtager måske aldrig har set eller smagt før! Du modtager tilmed et opskriftskort i pakken, så du lærer lidt om, hvad der smages på.

Ølgaverne leveres direkte til døren i hele Danmark. Du får masser af spændende indhold i høj kvalitet til en fast lav pris. Skal der gøres lidt ekstra ud af det? Smid et par ekstra specialøl oven i pakken, som du ved din nærmeste vil blive glad for. Er du i tvivl om, hvilken slags øl ville være det bedste at give? Du kan nemt bestille et unikt gavekort til ølelskeren, så de selv kan browse det store udvalg og udvælge deres favoritøl.

En ølgave er en sikker vinder til dig, som gerne vil give en helt unik personliggjort gave. Glæd din nærmeste med denne sjove, spændende og smagfulde pakke ide og udvid familiens eller vennernes øl horisonter med en lækker ølgave fra Umage Øl.