Til- eller ombygning kan give dit hus helt nye muligheder

Hvis familien får vokseværk, kan en tilbygning eller en ombygning være et godt alternativ til, at købe en hel ny bolig.

Et hus er mere end bare de mursten det er bygget af. Hvis du har et godt hus, som bare er blevet lidt for småt, kan det være en god ide at lave en ombygning. Ombygning betyder både en bevarelse af alt det der er i forvejen og ekstra plads. Meyland Tømrer som kommer i både Århus, Egå, Risskov og på hele Djursland kan hjælpe dig i alle dele af projektet og give dig en fair pris på hele ombygningen.

Ombygning der giver luft og plads

Ombygning kan være et stort projekt eller et lille bitte projekt. Det kommer helt an på hvilke behov du har og hvad huset kan ombygges til. Det uudnyttede loft er altid et oplagt sted at starte. Det kan bygges om til nye rum. Alternativt kan loftet fjernes, så der kommer luft i rummene, helt op til kip. Synlige bjælker giver huset charme og giver det et autentisk look.

Ombygning kan også være en kombination. Synlige bjælker, højt til loftet, masser af luft og så lige en hems eller to. Bingo. Ombygning kan være det mest spændende du nogensinde har gjort i dit hus.

Tilbygning der giver ekstra rum

Tilbygning er også en mulighed. En isoleret udestue kan forlænge de gode årstider og bruges af gæster der ryger, i den kolde tid.

Et ekstra værelse, helt isoleret og opført i samme sten som resten af huset, kan være en oplagt mulighed for bedre plads. Teenagere fylder meget mere end man lige regner med. Et ekstra rum eller to, i den fjerneste ende af huset kan være en rigtig god ide for hele familien.

Byg et ekstra hus i haven

Ombygning og tilbygning kan også foregå i den anden ende af haven. En lækker isoleret træ hytte kan gøre det ud for et gæsteværelse, en bolig for de største børn, eller et lækkert værksted, langt væk fra huset.

Familie er fantastisk, men nogen gange er det rart at lave lidt luft mellem hinanden. Et par timer i værkstedet eller atelieret, bagerst i haven har før reddet ægteskaber.

Ombygning, tilbygning eller et hus i haven, alt hvad du bygger forøger værdien af dit hus. Du kan oven i købet nyde godt af værdien, mens du selv bor i huset.