Få professionel rengøring i din beboerforening eller andelsforening

Der er forskellige måder beboer og andelsforeninger fordeler rengøringen på. Nogle foreninger har viseværter, som sørger for, at alle pærer lyser og, at der er rent i opgangen og ryddeligt foran opgangene. I andre foreninger er opgaverne fordelt, så alle beboere har hver deres ting de står for. Den mest praktiske, og mest brugte løsning er, at man her rengøring ude fra. Så slipper man for at skulle gøre rent selv på fællesarealerne, og rengøringen bliver gjort grundigere og bedre, end hvis beboerne selv skulle stå for det. hos 3×65 får du privatrengøring af høj kvalitet, så du ikke selv behøver at stå for det. Når der er en hel opgang der deler om udgifterne til rengøring behøver det heller ikke at koste en formue, og det kan ende med at være et dumt sted at spare, hvis rengøringen ikke er af god nok kvalitet. 

Hvad er 3×65?

3×65 er et rengøringsfirma, som har hovedkvarter i Holbæk og Kalundborg. Du kan derfor med fordel kontakte dem, hvis du bor i enten Holbæk eller Kalundborg, og har brug for hjælp til privatrengøring eller fællesarealer i en beboerforening. 3×65 dækker dog det meste af Sjælland, så du kan med fordel kontakte dem, lige meget hvor på Sjælland du er fra og forhøre dig om de dækker dit område. 

Priserne på rengøring varierer naturligvis en del, alt efter hvor meget der skal gøres rent og hvor ofte. Prisen er naturligvis en anden, hvis der skal gøres rent en gang om ugen, end hvis det kun er hver 14 dag. Derfor er det en god ide at kontakte dem på forhån od høre om det er muligt at få et tilbud. Så kan man på den baggrund tage tilbudet med til beboermøde og diskuterer hvorvidt det kan betale sig at få privatrengøring.