Få hjælp til din snerydning og saltning

Vi nærmer os vinteren. Og med vinter kommer der sandsynligvis også udfordringer omkring at få ryddet sne og saltet dine veje. Måske det var en ide, at få andre til at sørge for at det problem forsvinder?

Sne i Danmark

Det er ikke fordi vi har de store sne- og isvintre i Danmark. Men faktisk er der i gennemsnit syv snevejrsdøgn i hver af de tre vintermåneder, december, januar og februar, i Danmark. Der kommer sne stor set hver vinter, og dermed opstår der behov for snerydning. Det slipper du ganske enkelt ikke for, hvis du er husejer.

Snerydning til en god pris

Både hvis du bor i Århus, men også andre steder i Danmark kan du få klaret din snerydning via virksomheden Palmgren til en god pris. Palmgren, der også udfører erhvervsrengøring, anvender altid professionelt udstyr til snerydning og saltning. Du kan både købe enkelte opgaver, men også få et fast abonnement på din snerydning.

Er lovpligtigt med snerydning og saltning

Er du grundejer med en ejendom, der grænser ud til offentlig vej eller sti, så er det din lovpligtige opgave at rydde sne på de områder, der anvendes af gående, og at få saltet området, så det ikke er glat og farligt. Det kan være grund til bekymring med dette hængende over sig, så det er oplagt at få eksterne eksperter til at stå for det.

Få uforpligtende tilbud hurtigt

Går du og er i tvivl om prisen på at få foretaget snerydning, så kan du via virksomheden Palmgren let og hurtigt få et uforpligtende tilbud. Det er bare at kontakte virksomheden online. Du får hurtigt svar, og er du tilfreds med tilbuddet, så er du helt klar, når frosten sandsynligvis snart sætter ind og sneen begynder at falde.