Sundt foder til hunde

Kender du det at du ikke kan finde noget foder til din hund som den kan lide?

Det gælder om at finde den helt rette leverandør, og så er man gerne loyal til denne.
Sådan var det for os, da vi fik vores lille Kasper. Kasper er simpelthen så nuttet, og han skal have det helt perfekte foder. For vores vedkommende søgte vi kun efter ”sundt foder til hunde”, fordi han skulle have sig en sund tilværelse og en god opvækst.

Selv er vi en familie, der går meget op i at være sunde, så det skal vores lille tæppetisser også være.

 

Sundt foder til hunde – find det på gastrofoder

 

Vi fandt denne side som virker meget pålidelig. De har en masse sundt foder til hunde og det tilbehør vi behøver. Derfor er vi ikke nødt til at bruge flere forskellige leverandører til Kasper, men kan i stedet nøjedes med at bestille alt derfra.

Mærket vi har bestilt er Robur Bozita, der har en stor mængde af rigtigt kød i sig. Ikke nogen tilsætningsstoffer eller andet, der kan gøre lille Kasper syg.

 

Sundt foder til hunde Sundt foder til hunde i tasken

 

Indrømmet; Jeg er én af de kvinder der elsker, at vise det nye familiemedlem frem. Når jeg går ned af strøget med lille Kasper i min taske, så får han simpelthen så meget opmærksomhed. Jeg har fundet denne smarte taske, som han fint kan sidde i, og hvor der lige er plads til mit sunde hundefoder.

Denne sunde foder indeholder vildt kød som eksempelvis vildsvin, råder og så videre. Jeg er faktisk lidt misundelig på min lille Kasper. Han får faktisk bedre mad end hvad vi gør.

 

Kontakt Gastrofoder for lækkert hundefoder

 

Nu har vi for første gang bestilt hundefoder fra Gastrofoder.dk, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Perfekt hjemmeside hvor alt står detaljeret, og mit hundefoder var foran min hoveddør 2 dage efter.

Nu laver jeg snart ikke andet end at kigge på gastrofoder efter en ny ting at købe til lille Kasper.

Derfor skal min klare anbefaling gå til jer hundeejere, at I godt kan bruge den hjemmeside, hvis I gerne vil have noget godt og sundt foder til hunde.