Sælg din iPhone så du kan købe en nyere model

Overvejer du at købe en ny iPhone? Selvom du er træt af din nuværende mobil, så husk på at du sagtens kan få noget for den. Hvis du har passet godt på den og den fungerer upåklageligt, så kan du rent faktisk få penge for den. Du kan enten vælge at sælge den via hjemmesider, der tager imod brugte iPhones eller du kan prøve at sælge den privat. Det er meget forskelligt hvad folk vælger. De fleste kan få mere for mobilen ved at sælge den privat, da det varierer hvad en hjemmeside vil tage for den ud fra standen.

Besøg en butik i Vejle

I Vejle er der et par butikker du kan besøge, hvis du gerne vil prøve at komme af med din mobil via et firma. Du er altid velkommen til at komme forbi med din iPhone, så en ekspert kan se hvilken stand den er i. Ud fra mobilens stand og udgave kan du få et prisoverslag på hvad de vil give for den. Du bestemmer helt selv om det er noget du har lyst til. Du er velkommen til at takke nej, uden at det skal koste dig noget.

Sælg din mobil til en privat person

Mange vælger at sætte deres iPhone til salg på diverse salgshjemmesider således, at privat personer kan købe den. Det er vigtigt, at du tager nogle gode billeder af den og er ærlig omkring skrammer og lignende. Jo flere sider du sætter den til salg på, desto større er chancen for at du finder en køber til din brugte iPhone. Hvis du har den oprindelige æske til din iPhone, så plejer du som regel at kunne få lidt mere for mobilen. Det skyldes, at folk gerne vil have alt det oprindelige udstyr med til mobilen.

Sælg din mobil til en rimelig pris

Sælg din iPhone brugt så du med god samvittighed kan bruge pengene til din nye mobil. En ny iPhone er ikke helt billig, så det kræver en god opsparing hvis du gerne vil købe mobilen med det samme. Hvis folk begynder at byde under prisen du har sat på mobilen, så er det okay at du afviser folk. Det er dig der bestemmer hvor meget du vil sælge din iPhone for.

Hvad gør andre?

På internettet kan du se hvad andre mennesker har sat deres mobiler til af pris. På denne måde kan du få en ide om hvor meget du kan tillade dig at sælge mobilen for. Kom i gang med salget, så du er et skridt tættere på at kunne købe din nye iPhone.