Få informationer om rejser til Vietnam

Hvis du vil opleve en rejse ud over det sædvanlige, er en rejse til Vietnam lige noget for dig. Dette skønne asiatiske land har meget mere at byde på, end hvad man lige ser ved første øjekast. Det smalle og aflange land gemmer på skønne og unikke naturoplevelser, unik kultur og gemte skatte. Nogle siger at Vietnam om få år vil være ligesom Thailand er nu – en turistfælde. Derfor kan man med fordel skynde sig til landet, hvis man vil opleve nogle af de skjulte skatte, inden alle turisterne indtager landet for alvor. Hvis du er nysgerrig efter flere informationer kan du læse mere her.

Oplev asiatisk kultur når det er bedst

15Det er efterhånden blevet meget populært at tage til Thailand på ferie. Hvis man gerne vil opleve ægte asiatisk kultur og samtidig opleve gemte skatte, hvor det ikke vrimler med turister, så skal man tage til Vietnam. Der findes flere forskellige måder at rejse på. Man skal dog lægge god tid af til at besøge landet, da man hurtigt vil opdage at en uge slet ikke er nok i dette fantastiske land.

Hvis man ikke har været i landet før, kan man med fordel købe en pakkerejse. Da kulturen er meget anderledes end vores, kan det være svært og skræmmende at skulle planlægge alt på egen hånd mens man er dernede. Ved en pakkerejse har man nogle kyndige guider, som tager sig af alle de praktiske ting. På den måde kan man bare læne sig tilbage og nyde de mange fede oplevelser.

Asiens gemte perler

Vietnam er på mange måder et land fyldt med kontraster. Man skal gøre sig selv den tjeneste at læse lidt op på historien i Vietnam, da denne er meget sigende for landets kultur. Så er man helt klar til at finde de mange skjulte skatte. Landet byder på mange oplevelser, som ikke findes andre steder. Oplev naturen fra en motorcykel og opdag hvor smuk naturen i Vietnam er. Sørg for at besøge nogle af de mange gadekøkkener, og få en smag af det traditionelle vietnamesiske gadekøkken.

Landet byder på oplevelser til alle. Man kan feste og slikke sol i Nha Trang eller opleve kulturen og naturen i den nordlige del af landet. Oplev storbystemningen i metropolen Ho Chi Minh City eller tilbring et par dage på vandet i Halong Bay. Der er i sandhed noget for enhver smag.