Få succes på dating siderne

Det er ikke altid lige nemt at score online. Vil du have succes, så skal du have en ordenlig profil.

Man kunne fristes til at tro, at det eneste der betyder noget på en online dating profil er dit profilbillede. Det er sandt, at det nok er billedet der giver det største førstehåndsindtryk, men hvad du skriver i din profil og hvordan du opfører dig på daten har også stor betydning. Hvis du er på diverse dating sider, og stadig ikke har haft held med kærligheden, så er dette en artikel for dig. Læs med her.

Gode råd til datingsider

Okay, så du har oprettet din dating profil. Hvad så? Først og fremmest skal du selvfølgelig have sat et godt billede op. Her er en række gode råd, som du kan følge, når du skal vælge profilbillede.

1. Find den rigtige dating platform

Først og fremmest er det vigtigt at du finder den rigtige net dating side. Hvis du for eksempel selv er 40+ og er på udkig efter andre på samme alder, ja så vil en side som 40plus dating være oplagt. Er du over 50+ år, eller vil du gerne finde en partner som er over de 50 år, ja så findes der også en side til det her.

Der findes et HAV af dating sider, også i Danmark. Du får størst chance for succes, hvis du vælger den rigtige side, som passer til det du leder efter.

2. Brug et nyere billede

Dating profil billede

Dating profil billede

Det kan godt være at det siger sig selv, at man skal bruge et nogenlunde nyt billede af sig selv på sin dating profil. Det er der dog mange der stadig ikke gør. Mange har naturligvis et yndlingsbillede af sig selv, hvor man ser rigtig godt ud. Men hvis det billede er 5 år gammelt, og du har taget 10 kilo på siden da, ja så det er lige pludselig ret misvisende. Forestil dig, at du tager på date med en sød person, som du har mødt online. De så rigtig godt ud på billedet, men da de kommer i person ligner det slet ikke dem på billedet længere. Det er træls, og det kan være skyld i en rigtig akavet date.

3. Beskriv dig selv

beskriv dig selv

beskriv dig selv

Det er aldrig nemt at beskrive sig selv. Det vigtigste her er, at du er ærlig. Du behøver ikke skrive en hel

roman omkring dig selv. Hold det kort, nemt og overskueligt. Sørg for at komme rundt de vigtigste ting i dit liv. Hvis du er på udkig efter en kommende partner, så er det vigtigt at du er ærlig.

 

 

4. Hvad er du på udkig efter

Hvad leder du efter i en partner

Hvad leder du efter i en partner

Det er uhyre vigtigt, at du sørger for at beskrive, hvad du er på udkig efter. Hvad enten du er på online

dating sider for at et one-night-stand eller for at finde din kommende mand/kone, så er det vigtigt at de andre kan se det. Du bør her også komme ind på hvilke kvaliteter du er på udkig efter i en partner. Det er her at du kan få sorteret nogle af dem fra, som du ikke er interesseret i alligevel. Det er vigtigt at I er på samme bølgelængde, inden at daten bliver arrangeret.

Det var 4 hurtige råd til den nye net dater. De kan naturligvis også bruges, hvis du er en garvet dater, men som så ikke har haft så meget held med det endnu.

Følg med i vores næste guide, hvor du kan finde ud af, hvad du skal gøre og IKKE gøre, når daten er i hus.