3D bryn er blevet meget moderne

Det er meget moderne lige i tiden, med nogle gode fyldige øjenbryn som er stor og tætte i hårene. Hvis man er en af dem, der bare ikke har særligt store øjenbryn, så er det praktisktalt umuligt at få store og fyldige, flotte øjenbryn. De moderne øjenbryn har gjort 3D bryn meget moderne, og dette er til at forstå. Hvis man har lidt små og ikke fyldige bryn, kan man få tegnet sin bryn op med 3D effekt. Det vil sige at der bliver tegnet små hår på huden, og det bliver tegnet så godt, at det ligner ægte hår fuldstændigt. Det er en god måde at få disse meget moderne smukke bryn på, selvom man ikke er skabt med dem. Der er flere og flere der begynder at praktisere 3D øjenbryn, og hvis man gerne vil finde nogle der gør det i ens nærområde, kan man søge på det online.

3D bryn ser meget naturligt ud

Det kan godt lyde lidt voldsomt at man får tatoveret sine øjenbryn, men så længe man sørger for at det bliver med 3D effekt, så ser de meget naturlige ud. Før i tiden hvis man fik tatoveret sine øjenbryn, blev de tatoveret med en helfarve, hvor man fjernede hårene og fik tatoveret dem på igen med en helfarve. Hvis man får lavet en 3D tatovering, tatoverer man ovenpå de hår man har i forvejen, man gør dem simpelthen bare mere fyldige og eventuelt lidt større hvis man ønsker dette. Det er samme princip som med en tatovering, hvor man stikker farve ned i huden med en lille nål, men den stikker ikke så dybt som normale tatoveringer, og farven ligger meget mere overfladisk. Dette vil altså også sige, at brynene ikke holder evigt og at de forsvinder igen af sig selv.

 

3D bryn er for alle

I og med at brynene ikke holder evigt, kalder man det for permanent bryn. Dette gør det til en muglighed for alle at prøve det, hvis de har lyst. Da man ved at de går af igen, kan man sagtens prøve at få lavet det, da man bare kan lade hver med at få det tegnet op igen når det forsvinder, hvis man ikke var glad for resultatet. 3D bryn er for alle aldersgrupper, det er både for unge og for ældre. Alle kan være født med små og u fyldige øjenbryn.