Renovering uden opgravning af rør

Som kloakmester skal man være i stand til at identificere brud på et kloakrør og finde den bedste, hurtigste og billigste løsning.
Renovering af et ødelagt kloakrør er et tidskrævende projekt, som indbefatter mange besværlige steps, som f.eks. at grave kloakrøret frit uden at beskadige nærliggende ledninger eller rør.

 

I denne ‘operation’ er der stor sandsynlighed for, at man laver skade på ikke-ødelagte dele af kloakken eller kommer til at beskadige nærliggende ledninger. Derudover, kan udgravningen være spildt arbejde, hvis det viser sig, at bruddet på kloakken er et andet sted end der, hvor man har gravet ned.

Heldigvis er der andre muligheder, når det omhandler reparation af brud på kloakrør.

Hvis bruddet er af mindre størrelse, kan du som kloakmester benytte dig af fremgangsmåden strømpeforing til reparation af kloakrøret.

 

Strømpeforing indbefatter at du sender en stor ”strømpe” ned i kloakken via kloakdækslet. Hvorefter strømpen pustes op når den kommer til bruddet. Strømpen bliver en hinde i kloakken der gør kloakken tæt, trods bruddet. Der kræves forskelligt udstyr til at foretage kloakreparationer med strømpeforing. C-tv.dk er forhandler af strømpeforing udstyr, og med dem som leverandør er du sikret, at det udstyr du køber, er i topkvalitet.

 

’No-dig’ kloakrenovering

’No-dig’ kloakrenovering er betegnelsen for renovering af nedgravede rør – uden at rørene skal graves fri. Som kloakmester, kan ‘no-dig’ fremgangsmåden spare dig og dine kunder for mange penge.

Ved at tilbyde kloakrenovering med ‘no-dig’, minimere du dine kunders gener med ødelagte kloakker, og du kan hurtigere komme videre til næste opgave.

 

’No-dig’ kloakrenoveringer er mulige for alle mindre skader og brud på et kloakrør. Er røret total beskadiget, er du nødsaget til at grave det op og skifte det ud.

 

No-dig er en god løsning til vanskelige tilgængelige steder

Befinder det ødelagte rør eller kloak sig et vanskelig tilgængeligt sted som f.eks. under huset eller under udendørs belægning eller haveanlæg? Så er strømpeforing den helt rigtige service at tilbyde dine kunder. Med strømpeforing bliver kloakrøret ligeså godt som nyt.

 

Dette er endnu et bevis på at ’no-dig’ reparationer er et af de bedste løsninger for dine kunder.

 

Der findes mange andre måder hvorpå renovation af ødelagte nedgravede rør kan effektiviseres. Dette kan f.eks. ske via punktrenovering og tv-inspektion.

 

Tv-inspektion er en normal fremgangsmåde, da du med TV-inspektion har forståelse for skadens omfang fra start og derfor kan planlægge den bedste reparation af røret. På baggrund af tv-inspektionen kan du også informere dine kunder om omfanget af skaden, og derfor kan du  hurtigt i processen give dem klarhed over pris og forventet tidshorisont.

 

Punktrenovering er en mindre ”strømpeforing”, som kan bruges på de mindre skader. Hvor der indsættes en ”kort strømpe” der hvor skaden er sket. Denne renoveringsmetode er den absolut billigste for dine kunder, da de slipper for at betale for strømpeforing af hele kloakrøret.