Er dine fødder klædt ordentlig på til vinteren? Sådan holder du dig både varm og trendy

Det kan godt være at det er gråt, mørkt og koldt udenfor, men vinteren er måske den mest spændende tid på året, når det gælder mode – og ikke kun for kvinderne. Når det bliver koldt, har du som mand også mulighed for at pakke dig ind i en masse lækkert tøj og ikke mindst flotte sko, som kan holde dig både varm og trendy. Læs her, hvilke sko du skal stikke dine fødder ned i for at gå moderigtigt klædt, mens du holder på varmen.

 

Det rigtige fodtøj

Det er rigtig vigtigt, at du holder dine fødder varme. Alt for mange mænd under ikke dem selv ordentligt fodtøj om vinteren. Lad dine sneakers blive derhjemme – ja, de er godt nok smarte, men de er ikke særlig varme – og beklæd i stedet dine frosne fødder med et par lækre, varme og behagelige vinterstøvler. Ikke nok med at et par vinterstøvler vil holde dine fødder varme, så ser de også supersmarte ud. Et par smarte støvler kan give dit outfit et ekstra løft og få dig til at se velklædt ud, selvom du går rundt i et par hullede jeans eller en gammel T-shirt. Du kan finde sko og støvler til mænd i alle mulige varianter og i forskelligt materiale, så der er helt sikkert et par, der passer til dig. Du kan for eksempel et par lækre læderstøvler, eller du kan få støvler lavet af faux læder, hvis ikke du er glad for at gå med dyreskin.

Til hverdag og fest

Måske er du typen, der kun har et par sko, som du går rundt i, til de er helt slidt op, og du er tvunget til at købe et par nye. Hvis du godt kan lide at holde det enkelt, vil et par neutrale, men elegante vinterstøvler lige være noget for dig. Den flotte, klassiske støvle, passer endda fint til et jakkesæt, så du kan holde dine fødder varme, selv når du tager til julefrokost eller står udenfor og fyrer fyrværkeri af nytårsaften. Du kan selvfølgelig også vælge at gå med et mere praktisk look, som du kan have på til hverdag, men det gode ved vinterstøvler er, at de både kan være elegante og casual, så du kan have dem på både til hverdag og til fest. Med en sort støvle er det resten af din beklædning, der afgør, om du er festligt klædt eller ej, og du kan derfor gå i dine støvler lige så ofte, du har lyst, men selvom dine støvler kan gå til hver en situation, kan du jo godt udvide dit skoskab alligevel.

 

Ud i naturen

Det vil nemlig ikke være så smart at ødelægge dine flotte støvler, når du bevæger dig ud i naturen. Vinteren er skrap mod fodtøj, og hvis du godt kan lide at gå lange ture, vil dine flotte læderstøvler efterhånden bukke under og blive grimme at se på. Suppler dine læderstøvler med et par vandrestøvler, som helt sikkert vil holde dine fødder både varme og tørre, når du går rundt i mudder og sne.