Den perfekte drengerøvsgave

Vi kender alle sammen en rigtig Brian, som er lidt sværere at købe gave til end resten af flokken. I vores vennegruppe hedder han Jesper. Jesper har dyre vaner og hobbyer og så ønsker han sig aldrig noget. Den ”perfekte” type at skulle købe gave til, nu hvor han runder 40 i weekenden.

Alligevel tog vi os sammen i vennegruppen og skrev nogle forslag ned, som vi var overbeviste om, han ville blive glade for. Det skal siges, at det er gå-sammen-gaver, da forslagene er lidt i den dyre ende. Sådan er det jo så tit, når det er runde fødselsdage – og det hjælper ikke på det, at fødselaren er en rigtig drengerøv.

 

Nye fælge til bilen

Hvis der er noget, Jesper elsker, så er det alu fælge. ”Køb alufælge” var det første, vi skrev ned på vores liste. Det var lige til højrebenet, for det havde han ønsket sig i lang tid. Han har også haft flere af os med på en kigger, når han skulle se udvalget igennem på diverse bilforhandler sider, så vi havde en god forestilling om, hvad han var på udkig efter.

Alu fælge kan man aldrig gå helt galt i byen med. Selv jeg, som ikke går op i biler eller reservedele, synes et par lækre alu fælge klæder enhver bil. Så hvis det er en nær ven, så overvej om I skal gå sammen om sådan en gave. Det vil uden tvivl ramme enhver drengerøv lige i hjertet. (Også selvom han fylder 40)

 

En bytur med gutterne

Om man er 20, 30 eller 40, så er en god bytur med gutterne altså fantastisk. Selvom alle har børn nu, så er det netop sjældenheden ved byturen, der gør oplevelsen så unik. Jens, en anden gut fra vennegruppen, fik en bytur med alt betalt, da han rundede 40 sidste år. Vi snakkede alle sammen om ”ej, vi er blevet for gamle til det her”, men da vi først kom ned på den lokale bodega, så stak det af.

Øllerne blev kørt ned, og der blev både spillet druk dart, terningespil og delt røverhistorier fra gamle dage til højre og venstre. Fødselaren betalte ikke en krone, og han var først hjemme i seng kl. 6. Dagen efter fik vi alle en SMS-besked, hvor han takkede for en fantastisk fødselsdag. Det var uden tvivl en aften/nat, han sent ville glemme.

 

Oplevelsesgaver går aldrig af mode

Et andet punkt på listen var oplevelsesgaver. Det er den slags, man bliver overrasket over, fordi ”oplevelser” aldrig er noget, nogen ønsker sig til fester. Men kender vennerne én godt nok, så bliver man virkelig glad for sådan en gave. Vi blev ret hurtigt enige om, at en god gaveidé til Jesper var en times kørsel i en ferrari eller Aston Martin. Når man elsker biler så højt, som han gør, så skal man også have muligheden for at give den gas i en af de bedste modeller, der findes.

Det var så lidt af vores forslag til den perfekte drengerøvsgave. Vi endte med at købe et par lækre alu fælge til Jesper, som han blev rigtig glad for. Så gemmer vi byturen og ferrari’en til 50 og 60 – ja, der er nok at glæde sig til!