Kom pletter, skidt, svamp og bakterier til livs med Rodalon

De fleste har stået med pletter på tøjet, der bare ikke vil gå væk uanset hvor mange gange, tøjet bliver vasket i vaskemaskinen og uanset hvilken type vaskemiddel, man anvender. Måske du også har prøvet at stå med noget tøj, der lugter grimt, og hvor skyllemiddel og maskinvask ikke kan tage lugten. Der findes mange husmorråd, som skal gøre tøjet lugtfri og rent, men det er langt fra alle råd, der har en effekt. Der findes dog et vidundermiddel, der kan det hele – nemlig Rodalon.

Fjern pletter fra tøjet nemt og effektivt

Rodalon er et fantastisk produkt til mange ting. Det virker desinficerende og bakteriedræbende. Du kan finde produktet her: https://byoms.dk/pages/probiotika. Har du nogle genstridige pletter på tøjet, så har du måske hørt nogle husmorråd, der kan afhjælpe nogle af pletterne, men det er ofte ikke godt nok.

Først og fremmest så gælder det om at komme pletten til livs så hurtigt som muligt. Tørrer den først ind i tøjet, så bliver den sværere at komme af med. Opdager du en plet på trøjen, så skynd dig at skylle den under hanen, så det værste kommer væk. Dernæst ligger du tøjet i blød i noget opblandet Rodalon. Sørg for at teste, om tøjet mister farve, inden du putter hele trøjen i blandingen. Test et mindre synligt sted. Når det har lagt i blød i en times tid, så skyller du det grundigt og giver det derefter en tur i vaskemaskinen. Rodalon kan også bruges til at fjerne pletter på øvrige tekstiler såsom sofaer og lignende.

Fjern lugt såsom urin fra tøj

Rodalon er exceptionelt til at fjerne lugt fra tøj. Det kan eksempelvis være lugten af urin. Skyl først tøjet, så urinen bliver skyllet grundigt ud. Dernæst vasker du det i hånden med klar opvaskesæbe. Sørg for at være meget grundig med at skylle sæben ud, da sæben hæmmer Rodalonens virkning. Nu lægger du tøjet i blød i opblandet Rodalon i en times tid, som er bakteriedræbende og lugtneutraliserende. Herefter skylles det grundigt og får en tur i vaskemaskinen – eller to. Nogle vaskemaskiner kan indstilles til at vaske med forvask.

Gør grundigt rent og kom skimmelsvamp og bakterier til livs

Har du et meget beskidt område eller måske endda skimmelsvamp, så er Rodalon også svaret. Modsat andre rengøringsmidler, så er det desinficerende – det dræber simpelthen svampesporer og skadelige bakterier, hvorfor det må siges at være et af de bedste rengøringsprodukter, du kan komme i nærheden af.